Jump to content
3DCoat Forums

zeroerr0r

Member
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About zeroerr0r

  • Rank
    Newbie
  1. zeroerr0r

    Paint Mode Viewport surface read problem

    No, I didn't give that order. This problem occurs after importing. At layer 0, I redraw objects with the fill tool, but the same tracks appear again when running. I'm working in Open GL mode No problem opening in DirectX mode but it's also very slow. I had a similar problem with Matter Painter. Resolved when you turn off a setting in Preferences. I think this may have a similar solution.
  2. Hello there. When I import my model to paint it, there are problems like attachment. I completed the work to the end, but after exporting, I found that it was effective on the tissues. The graphics card I use is the GTX 770 and the driver is in the latest version. Why is it causing this problem? When you turn the bottom layer off and on, it disappears but then comes back again. I'd be happy if you could help me. I'm just trying to learn the program.
  3. zeroerr0r

    GM-SIHA Fighter

    Modelling 3DCoat, Render Cinema 4D
  4. zeroerr0r

    VECTOR_KLG_W.jpg

  5. zeroerr0r

    Hello 3DCoat people!

    thx boss
  6. zeroerr0r

    Hello 3DCoat people!

    Hi Guys! It's been a while since I met this program. I'm here for my first project. I just wanted to say hello. As for my opinion on 3DCoat, it offers a different workflow, but at a better price than its competitors! Thank you to the contributors. I have some plans for Turkish software training;) Thank you for your support.
  7. Hi Guys! I've been using Zbrush for a long time. There are some brushes and ready-made models I use frequently as IMM tools. I'm looking for a way to transfer them to 3DCoat. Does anyone have an idea if that's possible? Thanks for info.
  8. zeroerr0r

    6565656.jpg

    good work. :)
×