Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'broken'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi, When I import .fbx files from Maya nothing shows in 3D Coat, almost like the mesh is invisible. I've tried "Import Object", Import, creating new instance and opening the file that way, nothing seems to be working. I would use .obj, but we're using .fbx for the project I'm part of. Are you aware of this issue and if so, do you have any fixes for it? Software used Maya 2017 3D Coat 4.7.06 (DX6x)(Educational) 3D Coat 4.7.06 (GL6x)(Educational) Hardware used GeForce 980ti (driver 376.19) i7 - 5820k @3.30 GHz 32GB Ram
  2. So, when I use 3D coat sometimes the topology keeps using the command "invert mirror" sometimes when I do something. Is there a way to fix this? Why does it happens? Any turn around the issue?
  3. Hi, Please check and confirm if you get the same problem: http://3dcoat.com/mantis/view.php?id=2120 Below are full details of the bug-report: SUMMARY When using "3DCOAT SKIN", Green ANSWERED-badge icon is broken. DESCRIPTION When logged into forums, any topics which have the green ANSWERED-badge associated with them, show a broken icon because the image source file does not exist in the theme. STEPS TO REPRODUCE Log into forums. Make sure "3DCOAT Skin" is selected as the theme. Enter a board, such as "3D COAT FORUMS, GENERAL 3D-COAT, 3D-COAT". Every topic that has the ANSWERED-badge shows a broken icon. ADDITIONAL INFORMATION Refer to images below for a visual description of the problem. (Screenshots taken while browsing with Firefox.) Cheers, AgentSam PS. I have not discovered how I can edit/correct my own bug-reports on Mantis after I have posted them.. is there a way to do that? PPS. Are there any resizing parameters that can be used with the BBCode img tag?
  4. Slurms_Mackenzie

    Voxel Tools not working?

    Hello, I have a frustrating issue with 3D Coat where the only voxel tools that behave as expected are Grow, Smooth and Clay, all the other voxel tools (carve, scrape, pinch, smudge, plane, 2d paint, sphere, airbrush, blob) draw a green marquee which origin starts from where I click with my brush and adds or removes rectangular shape of the marquee orientated towards the camera. I have looked at many written and video tutorials and these tools are not functioning as demonstrated (Attached is an image of the behavior). I will be very thankful if someone can help explain why this is happening? Note: I have re-installed 3D Coat and run the software in all DX and GL 32 & 64bit mode. 4.1.04A (CUDA)(GL64) Windows 7 Ultimate Intel Core i7 950 @ 3.07GHz 12 GB Ram NVIDIA GeForece GTX670 2Gb
×