Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
EricM

Resample leaves ghost object

Recommended Posts

I am playing around with smooth all, seeing how it effects similar objects with different densities.  In this scene, there are 4 identical objects on 4 layers.  

 

When I resample a layer, it changes the resolution but leaves a ghost object on that layer.  Can anyone help?

 

post-37713-0-56410400-1425657569_thumb.p

 

post-37713-0-43994900-1425657570_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can reproduce this every time I resample by 4.  My version is V4.1.00(GL64).  

 

Edit:  Upgraded to latest stable version and can still reproduce:

 

post-37713-0-86394800-1425659417_thumb.j

Edited by EricM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

will you please try version DX ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

if your graphic card driver is up to date, looks as a bug.

I saw this issue happens once time ago.

But later i upgrade my version to 4.5, sorry i cant be more helpful

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure why it would be a video driver.  I can turn the layer off and on and still see it, so it's not an artifact from rendering.  It is a ghost though.  Cannot sculpt on it and if I merge visible to another layer, the ghost is not present on that new layer.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

So its a bug.

Feel free to open a support ticket at Mantis, our bug tracker site.

ty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×