Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
Dennis Nikolaidis

export objects and textures only exports small parts of my texture

Recommended Posts

I've finished texturing my model. Its made of 4 different retopo meshes and only one seems to export its materials.

So all meshes are exported, but only one gets its texture maps.

I don't understand why I can't get what I see in the paint room exported properly. This is bugging me for two days now.

Edited by Dennis Nikolaidis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dennis, are you using the last version 4.5.40 ?

What happens when you switch UVset in Texture editor. Are showed ok ? 

texture.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you need to move all the retopo group faces to the right UVset ?

UVsets.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think a big issue that may have caused all this mess is cause I had multiple objects that I didn't want to bake at the same time because of occlusion issues.

I just followed this tutorial and everything works great now.

So I had to take a step back and redo everything the right way.

But thanks for letting me know how to manage the uv sets, that will come handy.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad to help, please keep me informed for any trouble.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×