with love from Ukraine
IMAGE BY DIMITRIS AXIOTIS

Fungsi dina 3DCoat anu anjeun henteu terang. Modeling

Nalika damel, penting pisan pikeun gaduh aksés gancang ka sadaya alat anu diperyogikeun. Hotkeys tiasa ngabantosan éta. 3DCoat geus ngembangkeun hiji sistem merenah pikeun setelan hotkeys sarta pamakéan.

Urang ayeuna bakal ngajelaskeun sababaraha hotkeys penting nu bisa Anjeun pake pikeun nyepetkeun workflow Anjeun.

Spasi bar.

Kalayan konci ieu anjeun tiasa nyauran sadaya alat anu sayogi sareng anjeun henteu kedah milih aranjeunna dina jandela kénca.

Di luhureun "panel Spasi" anjeun ogé tiasa mendakan nomer 1, 2, 3, 4, ... Ngan pindahkeun beurit dimana anjeun peryogi alat sareng ayeuna anjeun tiasa ngaksésana nganggo tombol anu pas dina kibor. .

Ayeuna kantun pencét kombinasi: rohangan sareng nomer dimana alatna nangtung pikeun gancang milih alat.

Kauntungannana metoda ieu nyaeta anjeun bisa ngaluyukeun panel ieu sakumaha anjeun resep tur gancang ngarobah parabot di dinya.

Alat Points/Faces dirancang pikeun retopology. Anggo alat éta pikeun nyiptakeun sareng ngarobih poligon.

Tapi ogé tiasa mangpaat nalika anjeun ngalakukeun modél 3D.

Fitur mangpaat di handap ieu ngajadikeun eta utamana merenah:

1. Anjeun tiasa mindahkeun vertex loba gampang.

Ngan hover mouse Anjeun dina TPA nu Anjeun hoyongkeun tur sered ka sagala arah jeung tombol mouse katuhu. Gumantung kana posisi kaméra, titik bakal pindah. Janten anjeun tiasa gancang masihan bentuk anu pas kana modél sareng ngarobih.

Anjeun ogé tiasa mindahkeun bagéan ku cara ieu nganggo alat bagian Tweak.

2. Anjeun tiasa nambahkeun edges ring. Jang ngalampahkeun ieu, kantun tahan kenop CTRL jeung tombol kénca beurit tur Anjeun bakal ningali sawangan tina ring edges.

Ku alatan éta, alat ieu bisa ngalakukeun sababaraha fungsi merenah.

Pamilihan ogé mangrupikeun unsur anu penting dina modél 3D.

Kami bakal nunjukkeun sababaraha hacks hirup anu bakal ngabantosan anjeun nyepetkeun padamelan di bumi.

Upami anjeun milih edges teras pencét tombol 'R', anjeun milih bunderan tepi sapertos kieu:

Upami anjeun milih edges teras pencét SHIFT, anjeun tiasa milih kieu:

Upami anjeun kedah milih sajumlah poligon, anjeun tiasa nganggo cara ieu:

Salah sahiji kaunggulan 3DCoat nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun seueur padamelan dina program ieu sakaligus:

Texturing, Retopo, Modeling, UV Mapping, Sculpting jeung Rendering.

Paké kamar sculpting pikeun nyieun wangun kompléks jeung voxels dina cara leuwih gancang ti kalayan metoda polygonal. Sawaktos Anjeun tos rengse sculpting Anjeun, Anjeun bisa import bentuk Anjeun ka kamar Retopo jeung retopologize dinya. Ngalakukeun retopology langkung gancang sabab anjeun gaduh bentuk sareng proporsi. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngawangun bolong poli rendah.

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .