with love from Ukraine
IMAGE BY DIMITRIS AXIOTIS

Lukisan leungeun dina 3DCoat

3DCoat mangrupikeun program anu ngagaduhan seueur fitur. Di dieu anjeun bisa nyieun sculpting, modeling, nyieun UVs jeung ngajadikeun. Di luhureun éta, 3DCoat ogé ngagaduhan kamar anu luar biasa pikeun Texturing.

Naon Dupi Lukisan Tangan 3D?

Deui dina poé, nalika grafik 3D ngan dimimitian pikeun ngembangkeun sarta standar 3D anu ngan shaping up, texturing ieu dipigawé ku ngagambar dina UV Peta dicitak wungkul. Jadi loba textures dijieun pikeun kartun béda. Sanajan kitu, prinsip éta teu merenah tur pajeulit, jadi kiwari sagala redaktur 3D boga fungsi Hand Painting dina model 3D. Prinsip ieu ngagampangkeun pisan pikeun dianggo, sabab pikeun nyiptakeun tékstur pikeun modél naon waé anjeun ngan ukur kedah ngagambar éta sapertos dina éditor grafik 2D. Baca terus pikeun terang kumaha Lukisan Tangan dina 3DCoat jalan.

Hand Painting eye create - 3Dcoat

Di dieu anjeun tiasa ningali kumaha Lukisan Tangan tiasa ngabantosan gancang nyiptakeun panon.

Tutorial tékstur anu dicét tangan

Janten, pikeun ngamimitian, anjeun kedah milih Paint UV Mapped Mesh (Per-Pixel) dina jandela peluncuran. Sateuacan anjeun tiasa import modél nganggo pilihan ieu, pastikeun modélna gaduh peta UV . Teras pilih file anu anjeun hoyong nerapkeun tékstur. Ieu muka antarmuka program.

Tilu ikon ieu penting pisan. Anjeun tiasa ningali aranjeunna dina toolbar luhur. Anjeun bakal salawasna make aranjeunna nalika texturing hal. Masing-masing tiasa aktip sareng henteu aktip. Nalika anjeun ngagambar modél 3D ku cara naon waé, ieu bakal mangaruhan hasilna.

  1. Anu kahiji nyaéta Depth. Nalika diaktipkeun, anjeun tiasa ningali kumaha ilusi Depth didamel. Ieu kahontal ngaliwatan normals.
  2. Anu kadua nyaéta Albedo. Nalika diaktipkeun, anjeun tiasa nerapkeun warna naon waé pikeun modél anjeun.
  3. Anu katilu nyaéta Gloss. Nalika diaktipkeun, anjeun tiasa nyiptakeun glitter dina naon anu anjeun gambar.

Tilu fungsi anu dijelaskeun tiasa digabungkeun dina cara naon waé. Contona, anjeun tiasa ngagambar ngan Gloss. Atawa Gloss and Depth jeung sajabana. Anjeun oge bisa nangtukeun perséntase salah sahiji ciri maranéhanana. Dina panel luhur antarmuka anjeun bakal mendakan Depth, Opacity, Kakasaran sareng seueur deui.

3DCoat ngagaduhan set sikat, masker sareng bentuk anu ageung pisan anu ngabantosan anjeun nyiptakeun tékstur naon waé.

Set of brushes - 3Dcoat

Di dieu anjeun tiasa ningali kumaha saukur tékstur dinosaurus tiasa diciptakeun nganggo panel "stensil".

Creation dinosaur texture using the

Ngagambar leungeun mangrupikeun cara anu tiasa dilakukeun pisan sareng penting pisan nalika ngerjakeun modél 3D, tapi ogé tékstur réalistis anu penting pisan. Anjeun tiasa mendakan tékstur sapertos kitu dina sumber naon waé. Jang ngalampahkeun ieu, 3DCoat gaduh koleksi ageung tékstur PBR realistis anu cocog pikeun 3DCoat. Upami anjeun peryogi tékstur tambahan nganjang ka perpustakaan tékstur GRATIS pikeun 3DCoat dimana anjeun tiasa ngaunduhana. Janten pikeun ngajantenkeun tékstur anu gampang sareng gancang, anjeun panginten hoyong gaduh tékstur anu béda dina koleksi anjeun.

Texture examples - 3Dcoat

Anjeun tiasa ningali tékstur PBR kualitas luhur tina Perpustakaan PBR GRATIS 3D Coat :

Tekstur kayu

Wood texture - 3Dcoat
Wood texture examples - 3Dcoat

Tekstur batu

Rock texture - 3Dcoat
Rock texture examples - 3Dcoat

Tekstur batu

Stone texture - 3Dcoat
Stone texture examples - 3Dcoat

Tekstur logam

Metal texture - 3Dcoat
Metal texture examples - 3Dcoat

Téhnik tékstur

Texture techniques - 3Dcoat
Texture techniques example - 3Dcoat

Tekstur lawon

Cloth texture - 3Dcoat
Cloth texture example - 3Dcoat

Tekstur tangkal

Tree texture - 3Dcoat
Tree texture examples - 3Dcoat

Di dieu nyaeta bar sikat utama. Aya anjeun tiasa milih kumaha nerapkeun tékstur anjeun.

Main brush bar - 3Dcoat

Hayu urang tingali luhureun 5 Brushes. Nalika nganggo tablet grafik atanapi layar vakum, sikat ieu tiasa dianggo sapertos kieu:

  1. Gumantung kana gaya tekanan, lebar robah.
  2. Gumantung kana kakuatan tekanan, transparansi robah.
  3. Gumantung kana gaya tekanan, duanana lebar tur transparansi robah.
  4. Tekanan anu kuat nyababkeun panurunan sareng anu lemah - ningkat.
  5. Boh lebar, teu robah transparansi.

Aya ogé panel Alpha dimana anjeun tiasa milih Alphas pikeun sikat.

Alpha panel - 3Dcoat

Anjeun ogé tiasa nyiptakeun sikat khusus anjeun, bentuk. Ieu bakal ngabantosan anjeun ngaropea 3DCoat anjeun, supados paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Ku alatan éta, 3DCoat mangrupakeun program kalawan panganteur ramah-pamaké sarta loba parabot modern tur merenah pikeun texturing na leungeun-lukisan. Program ieu pohara merenah sabab anjeun tiasa tékstur modél bari sculpting eta. Ogé, anjeun henteu kedah export modél ka redaktur anu sanés pikeun ningali kumaha éta dina rendering. Kalayan kamar rendering 3DCoat anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu berkualitas gancang.

Pikeun ngagampangkeun pagawéan anjeun, 3DCoat nyayogikeun Bahan Pintar anu nyederhanakeun sareng ngajadikeun otomatis hasil anjeun. Anjeun ogé tiasa export tékstur anjeun salaku peta PBR , ku kituna éta tiasa teras-terasan dialihkeun kana éditor sanés. Anjeun ogé tiasa mendakan seueur tutorial tékstur anu dicét tangan dina YouTube resmi kami saluran pikeun ngabantosan anjeun diajar program langkung gancang.

Ngarasakeun sareng miharep anjeun kréatipitas hébat sareng 3DCoat!

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .