with love from Ukraine
IMAGE BY DIMITRIS AXIOTIS

Retopology

3DCoat mangrupikeun parangkat lunak pikeun seniman sareng pamekar 3D anu ngagaduhan rupa-rupa fitur pikeun produksi 3D.

Ogé nyadiakeun alat retopology merenah, kaasup fungsi auto-retopology ngarah pasar.

Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan mangpaat retopology di 3DCoat .

3DCoat mangrupikeun program retopology anu ngandung sadaya téknologi canggih

pikeun nyieun topologi kualitas luhur. fungsionalitas nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun

retopology pikeun tujuan jeung tugas béda.

Alat sareng fitur anu merenah nyepetkeun padamelan anjeun sacara signifikan.

3DCoat ogé mangrupikeun parangkat lunak retopologi otomatis. Auto-retopology mangrupikeun alat anu pohara kapaké sareng penting tina 3DCoat . Kalayan fitur ieu anjeun tiasa ngadamel seueur modél sakaligus gancang!

Pikeun ngamimitian auto-retopology anjeun ngan kedah milih "Lakukeun retopology - Laksanakeun auto-retopology" dina jandela peluncuran. Jieun pangaluyuan basajan tur retopology otomatis anjeun geus siap!

Auto-retopology jalan pangalusna kalawan model organik jeung lemes.

Auto-retopology - 3Dcoat

Pikeun ngamimitian manual retopo, pilih "Lakukeun retopology - import rujukan bolong" dina jandela peluncuran.

Topologi nu Anjeun jieun bakal otomatis snap kana bolong rujukan.

Snap tiasa ditumpurkeun upami diperyogikeun.

Pikeun ngamimitian nyieun retopology manual, paké alat retopology dasar ieu:

Add/Split tool - 3Dcoat

1. Tambah / alat pamisah

Janten alat anu pangheulana di dieu nyaéta alat Add / Split. Sareng cara ieu jalanna nyaéta anjeun ngan ukur nempatkeun titik-titik poligon sareng anjeun bakal ningali program éta ngagentos kana bolong rujukan. Ngan klik jeung anjeun bakal boga polygon a. Ogé dina alat retopology ieu anjeun tiasa nambihan ujung.

Points/Faces tool - 3Dcoat

2. Alat titik / raray

Pikeun ngagunakeun alat ieu, nempatkeun sababaraha titik. Nalika anjeun ngalihkeun beurit anjeun di antara aranjeunna, anjeun bakal nampi sawangan sakedik ngeunaan kumaha poligon bakal katingali sareng anjeun ngan ukur klik katuhu pikeun nempatkeun éta.

Nganggo alat ieu anjeun ogé tiasa ngalihkeun beungeut sareng ujung vertex. Klik-katuhu unsur anu anjeun pikahoyong teras sered. Kalayan fitur ieu, anjeun tiasa gancang ngadamel topologi anu dipikahoyong.

Anjeun oge bisa make alat ieu pikeun nambahkeun leuwih divisi kana polygon a, ngan klik CTRL .

Quads tool - 3Dcoat

3. alat quads

Janten hiji alat retopology anu langkung manual nyaéta alat Quads sareng cara anu tiasa dianggo nyaéta anjeun ngaklik dina sisi sareng anjeun bakal nempatkeun titik sagi opat teras anjeun bakal nempatkeun titik ahir. Ieu bakal ngagentos kana simpul anu aya sareng titik biru anu dilakukeun ku alat titik / raray. Sakali anjeun ngalengkepan quad, eta bakal diatur lajeng Anjeun bisa neruskeun ngagambar. Dugi ka anjeun hoyong lirén nganggo alat éta, anjeun ngan ukur tiasa pencét Esc .

Alat ieu mangpaat nalika dina kasus anu sesah alat titik / nyanghareupan henteu ningali pilihan anu anjeun hoyong pasangkeun.

Strokes tool - 3Dcoat

4. alat stroke

Ieu mangrupikeun alat anu sanés pikeun ngadamel sajumlah ageung poligon gancang pisan. Cara gawéna nyaéta kieu:

anjeun bakal ngagambar splines ngan cara urang ngalakukeun kalawan retopology manual;

mangka anjeun bakal narik leuwih splines nyebrang leuwih aranjeunna.

Unggal titik dimana éta splines motong bakal jadi vertex a.

Sakali anjeun parantos nempatkeun sadayana, kantun pencét Lebetkeun pikeun ngeusianana.

Symmetry options for instance Radial Mirror - 3Dcoat

5. Pilihan simétri euyeub - misalna Radial Eunteung

Alat simétri ngaoptimalkeun kinerja pisan.

Aya seueur jinis simétri dina 3DСoat , dina conto ieu eunteung radial dianggo.

Kadé! 3DCoat mangrupikeun program anu terus-terusan ngembang sareng ningkatkeun. Anu hartosna alat retopology tiasa langkung saé sareng langkung merenah kana waktosna.

Anjeun tiasa perhatikeun yén cangkang gaduh warna anu béda. Éta ngan ukur 3DCoat ngalakukeun sacara otomatis pikeun ngabantosan anjeun ngaidentipikasi cangkang poligon anu béda. Upami urang ngahijikeun aranjeunna, aranjeunna sadayana bakal janten hiji.

3DCoat ditawarkeun salaku parangkat lunak percobaan gratis. Versi lengkep programna sayogi salami 30 dinten pamakean, saatos sababaraha format export dihapus.

Janten upami anjeun hoyong nyiptakeun modél 3D anu berkualitas, maka anjeun pasti kedah nyobian 3DCoat !

Sing salamet!

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .