with love from Ukraine
IMAGE BY DIMITRIS AXIOTIS
bashkohuni me ne dhe shikoni përditësimet më të fundit:
Photo - Parimet themelore të modelimit të polit të ulët - 3DCoat
Parimet themelore të modelimit të polit të ulët
Modelimi 3D është procesi i krijimit të një objekti 3D me ndihmën e programeve të ndryshme të krijuara për të.
Lexo më shumë
Photo - Funksione në 3DCoat për të cilat mund të mos dini. Modelimi - 3DCoat
Funksione në 3DCoat për të cilat mund të mos dini. Modelimi
Kur punoni, është shumë e rëndësishme që të keni një akses të shpejtë në të gjitha mjetet e nevojshme. Hotkeys mund të ndihmojnë me këtë.
Lexo më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.