with love from Ukraine
IMAGE BY DIMITRIS AXIOTIS
bashkohuni me ne dhe shikoni përditësimet më të fundit:
Photo - Teksturim i lehtë dhe PBR në 3DCoat - 3DCoat
Teksturim i lehtë dhe PBR në 3DCoat
3DCoat është një aplikacion për teksturim të lehtë të modelit 3D. Megjithatë, edhe pse programi është i lehtë për t'u zotëruar, ai është krijuar për përdorim profesional, kështu që ju mund të krijoni produkte me cilësi shumë të lartë me të.
Lexo më shumë
Photo - Pikturë me dorë në shtresë 3D - 3DCoat
Pikturë me dorë në shtresë 3D
Çfarë është piktura 3D me dorë?
Lexo më shumë
Photo - Krijimi i karakterit 3D duke përdorur 3DCoat - 3DCoat
Krijimi i karakterit 3D duke përdorur 3DCoat
Për të mësuar të krijoni karakter 3D
Lexo më shumë
Photo - Harta e zhvendosjes në 3DCoat - 3DCoat
Harta e zhvendosjes në 3DCoat
Në këtë artikull ne do të përshkruajmë disa aspekte shumë të rëndësishme të teksturimit bazuar në shembullin e 3DCoat.
Lexo më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.