with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

3DCoat 2022 Publikuar zyrtarisht!

Pilgway, zhvilluesit pas 3DCoat, janë të lumtur të njoftojnë grupin e produkteve të vitit 2022, duke përfshirë 3DCoat 2022 të ri dhe 3DCoatTextura 2022 të përditësuar. Versionet e reja përmbajnë mjete të shumta inovative dhe përmirësime të performancës në krahasim me lëshimin e vitit të kaluar.

Lista e veçorive të reja kryesore përfshin:

  • Voxel dhe Sculpting në sipërfaqe shumë më të shpejtë për të punuar me skena të miliona trekëndëshave
  • Auto-Retopo Improved - Cilësi më e mirë për modelet organike dhe me sipërfaqe të fortë
  • U shtua motori i ri i furçës Voxel - Paradigmë e re me furça voxel
  • Koleksioni i ri Alphas - Më i përshtatshëm për të krijuar sipërfaqe komplekse dhe relieve
  • New Core API - Ofron akses të thellë në thelbin e 3DCoat me shpejtësinë e plotë të C++
  • Sistemi i nyjeve për shaders i përmirësuar - Ndihmon në krijimin e hijeve dhe teksturave komplekse
  • Vegla Bevel - Një mjet i ri për të punuar me skajet dhe qoshet në model
  • Mjetet e reja të kthesave - Parime të reja të modelimit me nivel të ulët
  • Eksporto .GLTF Format

Shihni videon tonë zyrtare të lëshimit të vitit 2022 duke theksuar ndryshimet kryesore të prezantuara:

Si gjithmonë, ne ofrojmë një shumëllojshmëri opsionesh fleksibël për blerjen e licencave, si dhe plane abonimi për çdo lloj klienti - individë, biznese, si dhe studentë dhe universitete. Opsionet përfshijnë licencë të përhershme me 12 muaj përditësime falas, qira të veçantë për industrinë (për individë), si dhe abonim mujor dhe qira 1-vjeçare. Shikoni të gjitha opsionet e disponueshme në Dyqanin e faqes sonë të internetit: https://pilgway.com/store

Të gjithë pronarët e 3DCoat 2021 mund të bëjnë një përmirësim FALAS në 3DCoat 2022.16. Nëse tashmë keni një licencë të vlefshme 3DCoat V4, mund ta përmirësoni atë në 3DCoat 2022 nëpërmjet llogarisë tuaj në faqen tonë të internetit https://pilgway.com

Nëse nuk keni ende përvojë me 3DCoat ose 3DCoatTextura, ju inkurajojmë të shkarkoni provat tona 30-ditore dhe t'i kontrolloni ato, është falas! Ju lutemi, vini re se ndryshe nga shumë aplikacione të tjera, qasja juaj në program nuk bllokohet pas skadimit të provës - mund të vazhdoni të praktikoni 3DCoat-in tuaj në modalitetin Free Learning për aq kohë sa dëshironi!

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.