with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

Publikuar 3DCoat 2021!

Studio Pilgway është e lumtur të njoftojë se 3DCoat 2021 i shumëpritur është lëshuar zyrtarisht! Ky version i gjeneratës tjetër të 3DCoat përmban një sasi të madhe përmirësimesh dhe mjetesh të reja, të gjitha për ta bërë 3DCoat një grup mjetesh profesionale të gjithanshme për krijimin e Artit 3D.

Karakteristikat kryesore të reja të 3DCoat 2021 përfshijnë:

  • Motori i ri i furçës
  • Kompleti i mjeteve Rich Curves
  • Modelimi me poli të ulët
  • Retopo e zgjuar
  • GUI e re
  • Shtresat e skulpturës

Megjithatë, këto nuk janë të gjitha lajmet që kemi. Në krye të 3DCoat 2021, Pilgway ka prezantuar gjithashtu një bibliotekë plotësisht Falas të skanimeve, mostrave, maskave dhe relieveve PBR me cilësi të lartë (prej rreth 2500 skedarësh në total), që mund të shkarkohen në pjesë çdo muaj.

Ne gjithashtu shpresojmë se do të vlerësoni një faqe interneti plotësisht të ridizajnuar www.pilgway.com, duke ofruar informacion të bollshëm për të gjithë gamën e produkteve të Pilgway, si dhe artikuj dhe udhëzime, informacion të detajuar mbi Politikat e Licencimit, Forumet, Galerinë, Pyetjet dhe Përgjigjet dhe Dyqanin e ri me funksionalitet të përmirësuar dhe opsione të zgjeruara blerjeje, sigurisht!

Politikat e licencimit në 3DCoat janë përditësuar, pasi ne kemi prezantuar licenca të dedikuara për klientët Individë dhe Kompani, si dhe licenca të reja 3DCoat 2021 për Universitete dhe Studentë që janë tani të disponueshme sipas planeve të veçanta të çmimeve dhe qirasë. Duke folur për opsionet e blerjes, dëshirojmë të tërheqim vëmendjen tuaj te një plan unik Rent-to-Own, ku u ofrojmë klientëve të blejnë licencën e tyre të përhershme përmes marrjes me qira dhe pagesës së licencës me këste. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë një licencë të përhershme pa pasur nevojë të paguani një shumë të konsiderueshme parash menjëherë!

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ne inkurajojmë të gjithë ata që nuk janë ende të njohur me 3DCoat 2021 të shkarkojnë provën tonë plotësisht funksionale 30-ditore dhe të testojnë të gjithë grupin e mjeteve falas. Një pikë interesante për t'u përmendur është modaliteti i mësimit falas i pakufizuar që prezantuam në 3DCoat 2021 – pasi të skadojë prova juaj 30-ditore, mund të vazhdoni të praktikoni 3DCoat-in tuaj pa pagesë dhe madje mund të eksportoni skedarët tuaj me kufizime të caktuara FALAS!

Ata që zotërojnë tashmë një version të mëparshëm të 3DCoat (V2-V4) janë të mirëpritur të përmirësojnë në 3DCoat 2021. Me përmirësimin do të merrni 12 muaj përditësime falas të programit.

Shpresojmë që të shijoni 3DCoat 2021 të ri. Si gjithmonë, jeni të mirëpritur të lini komentet tuaja rreth programit në Forumin tonë ose duke na dërguar një mesazh në support@3dcoat.com .

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.