with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

Biblioteka jonë e materialeve inteligjente PBR bëhet falas!

Studio Pilgway është e lumtur të njoftojë Bibliotekën e saj të pronarit të skanimeve, mostrave, maskave dhe relieveve PBR me cilësi të lartë, tani është në dispozicion falas për të gjithë përdoruesit e regjistruar! Prandaj, të gjithë përdoruesit e 3DCoat tani mund të aksesojnë mbi 2500 Materiale inteligjente pa pagesë.

Çdo muaj përdoruesit e pilgway.com do të marrin 120 kredite falas në llogaritë e tyre. Më pas ata mund t'i shpenzojnë ato kredite në Materialet inteligjente, Mostrat, Maskat dhe Relievet sipas zgjedhjes së tyre. Kreditet e mbetura nuk do të grumbullohen në llogari, megjithatë çdo muaj të ardhshëm përdoruesit do të marrin 120 kredite të reja, në mënyrë që të vazhdojnë t'i shpenzojnë ato për përmbajtjen e Bibliotekës .

Shpresojmë që Biblioteka jonë e Materialeve Inteligjente PBR të jetë e dobishme për krijimet tuaja të artit. Si gjithmonë, jeni të mirëpritur të lini komentet tuaja në Forumin tonë ose duke na dërguar një mesazh në support@3dcoat.com .

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.