Jump to content
3DCoat Forums
lemsway

Textures out?

Recommended Posts

HI i cant seem to understand been trying to export my textures but to no avail.

i followed this but still cant seem to render export out my textures.. thanks for the advice

 

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is what is usually get. when i Export to Blender. but it did try to other models and it work just fine. what steps im missing?

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 

Deselect export constructor shown in picture. You will get a new menu. Make sure "Store gloss/roughness in Metal alpha is deselected. This will export all your maps correctly. 

cycles.thumb.PNG.70e66bd7117f80e1e88235c2181c4d3a.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, lemsway said:

HI thanks for the update, did this steps..but still the same..im attaching an image thanks

 

Capture.JPG

Capture1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please try exporting each channel individually.

Textures.jpg

E

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try latest version 4.9.51 please.

//edit

As Skye said, you need to retopo and bake to Uvmap.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×