Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
Vaiktorg

Hello Guys! :D + Question!

Recommended Posts

Hello Guys! :D

     I'm Vaiktorg! 20 yrs old and I'm totally new here! x) I'm a Animation student. Today i finally got my hands on 3D Coat and I'm excited to start working on it!

Hope to learn lots from you guys and try to contribute to the community. (wont be of much help due to my currently limited knowledge).

 

Im currently having a problem on 3D Coat and my Wacom Bamboo tablet. When i make fast strokes on the model (while sculpting), it flickers for a fractioon of a second and then the stroke goes smoothly again. I have no problem with photoshop, but only with 3D Coat.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

Will you please test DX version ?

 

3D-CoatDX64S.exe

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

id also try some older drivers. The most recent drivers for me are useless on both bamboo and intuos tablets.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nop, tried all versions of 3D Coat, and tried other drivers... still trying out others ones tho...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

When you try it each build make sure to scrap the configuration files in your 3DC user folder before each attempt. There could be some kind of corruption in one of them causing the problem.

You want to remove these:

Options.xml

Options_aux.xml

Options_hidden.xml

That said I could easily be the driver for the tablet, what Aleksey said is true for me too. The latest wacom drivers are terrible and have gotten worse as time goes on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×