Εκπαιδευτικά Φροντιστήρια

Γενικός

Κοινές ροές εργασίας : Αυτή η σειρά βίντεο καλύπτει ορισμένες τυπικές ροές εργασίας στο 3DCoat και τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκονται οι διαφορετικοί χώροι εργασίας/σύνολα εργαλείων στην εφαρμογή.

3DCoat Γενική Επισκόπηση : Αυτή η σειρά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια σύνοψη όλων των πραγμάτων 3DCoat. ο στόχος είναι να σας δείξω τις πιο χρήσιμες λειτουργίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάτι που θα ήθελα όταν μάθαινα το 3DCoat.
Εδώ μιλάμε για μερικά από τα καθολικά βασικά. Ο στόχος είναι να εξοικειωθείτε με τα βασικά και να ξεκινήσετε το τρέξιμο. (Του David Schoneveld)

Πώς να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο για βιντεοπαιχνίδια – Θέμα: Φανταστικό όπλο : Σε αυτήν τη σειρά εκμάθησης, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα τρισδιάστατο μοντέλο για βιντεοπαιχνίδια. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της μικρής σειράς σεμιναρίων. Σε αυτό το μέρος, θα δείτε πώς δημιουργώ ένα concept artwork στο photoshop. Του Κρίστοφ Βέρνερ.

3DCoat – Εξαιρετικό λογισμικό γλυπτικής για καλλιτέχνες 2D που θέλουν να μεταβούν στο 3D : Επισκόπηση ενός υπέροχου λογισμικού γλυπτικής και ενός από τα αγαπημένα μου προγράμματα συνολικά.

The Gun : Ολοκληρωμένη ροή εργασιών ενός όπλου επιστημονικής φαντασίας, βασισμένο στο M3 Predator από το Mass Effect. Του Kalten1979.

Πρίπλασμα

Μοντελοποίηση 3DCoat Low-Poly για αρχάριους #1. Modeling Room UI : Το βίντεο παρουσιάζει τον οδηγό για αρχάριους για το Modeling Room στο 3DCoat 2022. Modeling Room UI.

Μοντελοποίηση 3DCoat Low-Poly για αρχάριους #2. Πλοήγηση : Το βίντεο δείχνει τον οδηγό για αρχάριους για το Modeling Room στο 3DCoat 2022. Πλοήγηση.

Μοντελοποίηση 3DCoat Low-Poly για αρχάριους #3. Πρωτόγονοι και Επιλογές. Μέρος 1 : Το βίντεο παρουσιάζει τον οδηγό για αρχάριους για το Modeling Room στο 3DCoat 2022. Primitives and Selections. Μέρος 1.

Μοντελοποίηση 3DCoat Low-Poly για αρχάριους #4. Πρωτόγονοι και Επιλογές. Μέρος 2 : Το βίντεο παρουσιάζει τον οδηγό για αρχάριους για το Modeling Room στο 3DCoat 2022. Primitives and Selections. Μέρος 2ο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μοντέλο πλοίου από την αρχή χρησιμοποιώντας το 3DCoat – Μέρος 1 : Αυτό το βίντεο ξεκινά τη σειρά που βασίζεται σε έργο, διαμορφώνοντας ένα παλιό ξύλινο πλοίο, ξεκινώντας με μια ρύθμιση αναφοράς εικόνας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μοντέλο πλοίου από την αρχή χρησιμοποιώντας το 3DCoat. Μέρος 2 : Αυτό είναι το δεύτερο μέρος ενός εκπαιδευτικού βίντεο σχετικά με τη δημιουργία ενός ιστορικού σκάφους από το Α έως το Ω χρησιμοποιώντας το 3DCoat.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μοντέλο πλοίου από την αρχή χρησιμοποιώντας το 3DCoat. TimeLapse : Αυτό είναι το timelapse ενός εκπαιδευτικού βίντεο για τη δημιουργία ενός ιστορικού σκάφους από το Α έως το Ω χρησιμοποιώντας το 3DCoat.

Μοντελοποίηση ενός ελικοπτέρου στο 3DCoat 2021. Εκμάθηση : Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο παρουσιάζει τη γραμμή μοντελοποίησης στο 3DCoat 2021 και το ευέλικτο σύνολο εργαλείων του για τη δημιουργία τρισδιάστατων μοντέλων από την αρχή.

Soft Selection : Αυτό το βίντεο δείχνει τη νέα δυνατότητα Soft Selection στο 3DCoat 2022 για τους χώρους εργασίας Retopo και Modeling.

New Modeling Tools Demo Pt.1 : Αυτό το βίντεο ξεκινά μια απλή επίδειξη μερικών από τα νέα εργαλεία μοντελοποίησης στο 3DCoat 2021, μερικά από τα οποία βασίζονται σε Curve

New Modeling Tools Demo Pt.2 : Αυτό το βίντεο συνεχίζει τη σειρά παρουσιάζοντας μια σύντομη επίδειξη ορισμένων από τα νέα εργαλεία μοντελοποίησης στο 3DCoat 2021

New Modeling Tools Demo Pt.3 : Αυτό το βίντεο συνεχίζει μια σειρά που δείχνει μερικά από τα νέα εργαλεία μοντελοποίησης στο 3DCoat 2021 και ορισμένες τροποποιήσεις σε παλαιότερα.

Νέα Εργαλεία Μοντελοποίησης Επίδειξη Ποσ. 4: Αυτό το βίντεο συνεχίζει τη σειρά, παρουσιάζοντας μερικά από τα νέα εργαλεία Modeling στο 3DCoat 2021, μαζί με μερικά παλαιότερα για τα οποία οι νέοι χρήστες θα θέλουν να μάθουν. Επιδεικνύει τη λειτουργικότητα εξώθησης που είναι ενσωματωμένη στο Transform Tool, καθώς και εργαλεία για το κλείσιμο των οπών σε ένα πλέγμα και την ευθυγράμμιση των Vertices με το νέο εργαλείο “Align Vertices”.

Νέα Εργαλεία Μοντελοποίησης Επίδειξη Ποσ. 5: Αυτό το βίντεο συνεχίζει τη σειρά, παρουσιάζοντας μερικά από τα νέα εργαλεία μοντελοποίησης (καθώς και μερικά παλαιότερα αλλά σημαντικά για να ανακαλύψουν οι νέοι χρήστες). Καλύπτει τη χρήση του εργαλείου Smart Extrude για τη δημιουργία των ποδιών, του εργαλείου Spine για την ουρά, του εργαλείου Bevel και της δυνατότητας Live Smooth.

New Modeling Tools Demo Pt 6: Αυτό το βίντεο ολοκληρώνει τη σειρά που παρουσιάζει μερικά από τα νέα εργαλεία Modeling στο 3DCoat 2021, χρησιμοποιώντας τις New Curves + τη Swept N Generator για τη δημιουργία του πλέγματος για τα αυτιά του μοντέλου Rhino και του νέου εργαλείου Bridge.

Χρώμα

PBR Smart Materials : Αυτό είναι απλώς ένα γρήγορο βίντεο που έφτιαξα και δείχνει μερικά από τα νέα και εκπληκτικά υλικά PBR της 3DCoat. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα νέα υλικά από την αρχή, αλλά συνοδεύεται από ένα σωρό προκατασκευασμένα και έχουν πολλές λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε για να αλλάξετε την εμφάνισή του. (Του Phil Nolan)

Επιλογές προεπισκόπησης PBR

Painting υφής : Αυτό δείχνει μερικά από τα πιο κοινά εργαλεία ζωγραφικής που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει σε ένα παρόμοιο έργο. Δεν προορίζεται να είναι ένα σεμινάριο για τις τεχνικές ζωγραφικής δημιουργίας υφής.

Image Picker : Αυτό το βίντεο παρουσιάζει το Image Picker σε 3DCoat, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να δειγματίζει πληροφορίες χρώματος από μια εικόνα, καθώς και να χρησιμεύει ως εικόνα αναφοράς με δυνατότητα σύνδεσης.

Χρήση εικόνων αναφοράς : Αυτό το βίντεο δείχνει τη χρήση εικόνων αναφοράς. Είτε ως επίπεδα εικόνας στη θύρα προβολής είτε ως χρήση του Επιλογέα εικόνας ως στατικής εικόνας αναφοράς στο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Paint Mesh to Sculpt Mesh : Αυτό το βίντεο δείχνει τα βήματα που απαιτούνται για να στείλετε ένα αντίγραφο ενός Paint Mesh στο Sculpt Workspace (όπου γίνεται ένα Sculpt Mesh που μπορεί να γίνει voxelized ή να έχει εφαρμοστεί δυναμική πείρα σε αυτό) και να bake επεξεργασίες γλυπτικής μικρής κλίμακας πίσω στο Paint Mesh μέσω ενός νέου normal map.

Από το Paint Room στο Sculpt και πάλι πίσω : Αυτό το βίντεο δείχνει μια μέθοδο που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να μετατοπίσει το μοντέλο σας… πλήρως (με οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να έχετε ήδη κάνει χρησιμοποιώντας γλυπτική βάσει εικόνας)… από το Paint Room στο Voxel Room για να κάντε κάποιες γλυπτικές επεξεργασίες εκεί.
Στη συνέχεια, bake έναν ενημερωμένο displacement map που μπορεί να προστεθεί στο Paint Room.

import Alpha : Πώς να import μια υφή που θα χρησιμοποιηθεί ως πληροφορίες διαφάνειας επιπέδου (κανάλι Alpha) μέσα στο 3DCoat. Είναι αδύνατο να import πληροφορίες άλφα απευθείας στο 3D Coat , αλλά να δείξετε μια σύντομη λύση για να το κάνετε ούτως ή άλλως.
Επιπλέον, εξηγήστε πώς να ζωγραφίζετε ευέλικτες πληροφορίες άλφα και πώς βοηθάει εδώ η λειτουργία “Συνδεδεμένο επίπεδο”. Του Κρίστοφ Βέρνερ.

Baking υφών Ptex σε ένα πλέγμα με υπάρχοντα UVs : πώς να bake υφές μετά τη χρήση της μεθόδου Ptex UV/Texturing σε ένα πλέγμα με έναν υπάρχοντα χάρτη UV . Πολύ βολικό εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή Ptex σε 3DCoat ως μορφή “αποθήκευσης” με τις λεπτομέρειες υψηλής ανάλυσης και να bake σε υφές χαμηλότερης ανάλυσης όπως απαιτείται. Του Javis Jones.

Γλυπτική

Multi-Resolution in 3DCoat: Η Multi-Resolution σάς επιτρέπει να εργάζεστε με το μοντέλο σε πολλά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ παράλληλα διατηρείτε ομαλά τις λεπτομέρειες σε υψηλά επίπεδα. Επεξεργαστείτε το μοντέλο σε οποιοδήποτε επίπεδο λεπτομέρειας. Όλες οι επεξεργασίες σας αποθηκεύονται ομαλά σε όλα τα επίπεδα. Μπορείτε επίσης να πάρετε το πλέγμα από την αίθουσα Μοντελοποίησης και να το χρησιμοποιήσετε ως το χαμηλότερο επίπεδο. Όλα τα υψηλά επίπεδα θα μεταμορφωθούν ομαλά ανάλογα. Το μοναδικό χαρακτηριστικό της Πολλαπλής Ανάλυσης σε 3DCoat είναι ότι η δομή πλέγματος των χαμηλών και υψηλών επιπέδων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.

Sculpting Cartoon Character, Elmer Fudd : Αυτό είναι ένα απλό και διασκεδαστικό έργο timelapse της διαδικασίας μοντελοποίησης/γλυπτικής που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όπως αυτός. Δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι μια βιτρίνα ή ένα περίτεχνο εκπαιδευτικό βίντεο – απλώς μια ματιά σε μερικά από τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για ένα έργο παρόμοιας εμβέλειας.

Βασική ιδέα όπλου : Γλυπτική σκληρή επιφάνεια όπλου.

Damaged Pillar : Σειρά εκμάθησης Damaged Pillar. Από την Ignertia.

pillar & vines : Ένα γρήγορο σεμινάριο που δείχνει πώς να μοντελοποιήσετε μια κολόνα και να προσθέσετε λεπτομερή υφή χρησιμοποιώντας εικόνες και κλήματα. Από την Psionic Games.

Δημιουργία εδάφους .

Ντόνατ με κρέμα .

Δημιουργία πλακιδίων υφών : Αυτό το βίντεο δείχνει μια μέθοδο που είναι διαθέσιμη στους χρήστες του 3DCoat, για να δημιουργήσουν τις δικές τους υφές με πλακάκια χωρίς ραφή.

Προσθήκη πάχους : Αυτό το βίντεο καλύπτει την προσθήκη πάχους σε ένα αντικείμενο voxel στο 3DCoat και γιατί είναι τόσο σημαντικό να το χρησιμοποιήσετε. Τα Voxel είναι ογκομετρικά από τη φύση τους και επομένως δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με μονόπλευρα και ανοιχτά πλέγματα. Επομένως απαιτείται κάποιο «πάχος» για να λειτουργήσει.
Είναι ιδανικό για την εφαρμογή αυτού του πάχους στην εφαρμογή υποδοχής κάποιου πριν από την εισαγωγή, αλλά εάν αυτό δεν είναι εφικτό, αυτός είναι ο τρόπος για να το προσθέσετε ακριβώς πριν από τη δημιουργία voxel στο αντικείμενο.

Δημιουργία στοματικής κοιλότητας : Αυτό το βίντεο δείχνει μια τεχνική για τη γλυπτική/μοντελοποίηση μιας στοματικής κοιλότητας για έναν χαρακτήρα στον χώρο εργασίας του Sculpt.

Γρήγορη συμβουλή: Διόρθωση εισαγωγών πλέγματος χαμηλού πολυγώνου .

Γλυπτική και υφή βράχου : Γρήγορο σεμινάριο για τη γλυπτική, την αυτόματη ρετοπολογία και την υφή ενός απλού αντικειμένου βράχου. Από την Psionic Games.

Γλυπτό βραχώδους δαπέδου : Σμιλεύοντας ένα απλό βραχώδες δάπεδο ή τοίχο χρησιμοποιώντας τη βούρτσα κατασκευής, τη βούρτσα απόξεσης και κάποια απλή υφή. Από την Psionic Games.

Εκφραστική γλυπτική του Anton Tenitsky.

Sculpting με πλακάκια Oldschool Method for Heavy Mesh Μιλάμε για τη χρήση περιπτώσεων για ευκολότερο ψήσιμο με πλακάκια από τον Anton Tenitsky.

Δημιουργία Morph Targets: Αυτό το βίντεο καλύπτει την ενημερωμένη διαδικασία δημιουργίας Morph Target ή Blend Shapes σε 3DCoat, με σκοπό την εξαγωγή σε μια μεγάλη εφαρμογή 3D Animation. Μοντέλο ευγενική προσφορά του Leigh Bamforth

UV

Επίδειξη UV AutoMap: Απλώς δημιουργήστε αυτόματα τον χάρτη σας UV με ένα κλικ με τη βοήθεια του AutoMap!


Kitbashing

Kitbashing με το εργαλείο Primitives : Αυτό το βίντεο δείχνει τη δυνατότητα λήψης οποιουδήποτε μοντέλου από το σετ εργαλείων Kitbashing και άμεσης χρήσης του ως Freeform Primitive. Κάνοντας πολύ γρήγορη εργασία κλιμάκωσης και διαμόρφωσης ενός αντικειμένου εν κινήσει.

Εργαλεία Kitbashing : Αυτό το βίντεο παρουσιάζει τα Εργαλεία Kitbashing σε 3D Coat, τα οποία επιτρέπουν γρήγορη και αποτελεσματική αποθήκευση ή ανάκτηση περιεχομένου επιπέδου Voxel ή τυπικών αρχείων μορφής OBJ. Το 3DCoat δημιουργεί μικρογραφίες για καθεμία και τις εμφανίζει σε μια παλέτα με δυνατότητα σύνδεσης για εύκολη πρόσβαση.

μοντελοποίηση καταγραφέα : από Sergey Baculin.

Sculpt ταχύτητας

Tire & Wheel By Sándor Veres ‘Allexr’.

Miner Armor By Kurzor.

Γλυπτική κεφαλή πλάσματος από τον Anton Tenitsky.

CBlock : γλυπτική με εργαλείο συγχώνευσης και αίθουσα Retopo . Από τον Hextor.

FR Armor

3DCOATober : Αυτή η σειρά βίντεο του Sándor Veres ‘Allexr’ δείχνει καθημερινά γλυπτά ενός μήνα. Είναι ειλικρινά εξαιρετικό και πρέπει να το δείτε.

Helmet Timelapse : Ένα πρόχειρο σκίτσο ενός κράνους επιστημονικής φαντασίας του Φώτη Τσαντήλα.

Πίνακας επιστημονικής φαντασίας : του Sándor Veres ‘Allexr’.

Retopo

Retopo Project : Αυτό το βίντεο ξεκινά μια σειρά που καλύπτει τη ρετοπολογία ενός ημισύνθετου αντικειμένου Voxel , το οποίο έχει πολλαπλά υποσυστατικά.

Retopo Room Pt.2 : Αυτό το βίντεο συνεχίζει την περιήγηση των εργαλείων Retopology στο 3DCoat και περιλαμβάνει επιδείξεις του εργαλείου Strokes και βασική χρήση Auto-Retopo.

Retopo Room Pt3 UV Edit : Αυτό το βίντεο αγγίζει μερικά από τα εργαλεία UV στο Retopo Room κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης.

Retopo Room Pt.4: AutoRetopo : Αυτό το βίντεο συνεχίζει την παρουσίαση του συνόλου εργαλείων Retopo στο 3DCoat, αλλά ξεκινά μια βαθύτερη εξερεύνηση των νέων βελτιώσεων Auto-Retopo.

Retopo Room Pt.7: Manual Retopo Tools : Αυτό το βίντεο καλύπτει ορισμένα από τα εργαλεία Manual Retopology στο 3D Coat, όπως το εργαλείο ADD/SPLIT, το εργαλείο POINTS & FACES και το εργαλείο QUADS.

Εργαλεία Retopology: Relax Retopo Mesh : Αυτό το βίντεο καλύπτει τις διάφορες μεθόδους και εργαλεία για τη χαλάρωση όλων ή επιλεγμένων τμημάτων ενός Retopologized Mesh.

ORC Auto Retopology με οδηγούς που καθορίζονται από το χρήστη : Συνολική επίδειξη των εργαλείων Auto-Retopology.

Toad retopo tutorial : By Betweenlimits.

Βασικά στοιχεία ρετοπολογίας : Έννοιες και βασικά εργαλεία για να σας κάνουν να επανατοπολογείτε γρήγορα. Δίνοντας αποτέλεσμα κατάλληλο για animation σε Max ή Maya. Από το ZenithII.

Βασική ρετοπολογία με χρήση 3DCoat : Σε αυτό το μάθημα, ο Ryan Ribot θα σας δείξει τα βασικά της επανατοπολογίας αντικειμένων χρησιμοποιώντας το 3DCoat. Από την 3Dmotive.

Αντιγραφή ενός Retopo Mesh : Αυτό το βίντεο παρουσιάζει δύο βασικές μεθόδους για την αντιγραφή δικτυωμάτων retopo .

Gromit Retopology Time Lapse Χρονική παρέλευση της διαδικασίας που χρησιμοποιείται για την retopo του μοντέλου Gromit. Από την BotchedTaco.

Διοχέτευση με άλλες εφαρμογές

Υλικά Blender σε 3DCoat PBR Έξυπνα Υλικά : Αυτό είναι ένα σεμινάριο στο οποίο δείχνω πώς να χρησιμοποιείτε υλικά ενός μοντέλου blender στο 3DCoat για την προσθήκη έξυπνων υλικών για ξεχωριστά μέρη του μοντέλου. Από τον Jayanam.

Οδηγός εκμάθησης Blender PBR Shader for 3DCoat Smart Materials : Σε αυτό το σεμινάριο για το Blender με χρήση υλικών 3DCoat PBR , δείχνω πώς να export υφές PBR όπως διάχυτες, κανονικούς χάρτες, τραχύτητα και μεταλλικότητα και να τις χρησιμοποιήσετε σε έναν σκίαση Blender PBR . Από τον Jayanam.

Blender 3Dcoat PBR Tutorial : Αυτό το σεμινάριο αφορά τη δημιουργία ενός μοντέλου σκληρής επιφάνειας με το Blender και την υφή του με 3DCoat με υλικά PBR . Από τον Jayanam.

Mixamo και 3DcoatExternal Link : Αυτό το βίντεο του 2012 δείχνει τη ροή εργασίας μεταξύ Mixamo και 3DCoat.

Σκληρή Επιφάνεια

3DCoat for Hardsurface Design Αυτό είναι ένα εισαγωγικό βίντεο για το 3DCoat για σχεδιασμό σκληρών επιφανειών. Εδώ θα καλύψω τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιώ για να αποκλείσω μοντέλα σκληρών επιφανειών στο 3DCoat. Από GameDev The Pipeline.

Retopo Room Pt.1 : Αυτό το βίντεο ξεκινά το στάδιο Retopo αυτής της περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης μιας επίδειξης χρήσης του συνόλου εργαλείων Kitbashing για πρόσβαση και χρήση των γρήγορων προεπιλογών Model/Mesh ως σημεία εκκίνησης.

Συμβουλές μοντελοποίησης σκληρών επιφανειών : Μερικές συμβουλές για τη μοντελοποίηση σκληρών επιφανειών με 3D Coat χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Cutoff Tool, VoxLayer, Extrude and transform. Από την Psionic Games.
Επεξεργασία

Συμβουλές εργαλείων

Μοντελοποίηση Voxel : Δημιουργία λοξοτμήσεων

Πολλαπλή ανάλυση για Voxel Sculpting

Συμβουλές για τη χρήση του μανεκέν

Γρήγορη συμβουλή: Χρήση του VoxHide ως εργαλείου κάλυψης : Αυτό το βίντεο δείχνει πώς το εργαλείο VoxHide μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο κάλυψης στη θέση του Freeze Brush, το οποίο λειτουργεί μόνο σε λειτουργία Surface.

Δημιουργία Brush 3D : Αυτό το βίντεο δείχνει πώς να πάρετε ένα μοντέλο που έχετε ήδη στον σκληρό σας δίσκο ή να δημιουργήσετε ένα απευθείας στο 3DCoat για να το χρησιμοποιήσετε ως 3D Brush. αναπαράγοντας το αντικείμενο κατά μήκος της πινελιάς σας.

Sketching σε 3DCoat: Pt.1 Canvas Setup : Αυτό το βίντεο ξεκινά μια σύντομη σειρά που δείχνει τις δυνατότητες Sketching του 3DCoat και τη μοναδική ελκυστικότητα ως εργαλείο Sketching σε κάθε καλλιτέχνη.

Αντιστροφή επιλογών Voxel με Εργαλείο Αποκοπής & Απόκρυψης : Αυτό το βίντεο είναι μια γρήγορη επίδειξη χρησιμοποιώντας το Εργαλείο αποκοπής και απόκρυψης στον χώρο εργασίας του Voxel του 3DCoat. Δείχνει κυρίως τον τρόπο αντιστροφής μιας επιλογής χρησιμοποιώντας τα συσχετισμένα αλλά ελάχιστα γνωστά πλήκτρα πρόσβασης.

Γραφικό στοιχείο 2 αξόνων

TransPose Tool Poly Groups : Αυτό το βίντεο δείχνει μερικές νέες προσθήκες λειτουργιών στο Pose Tool στο 3DCoat 4.9. Το ένα είναι το κούμπωμα γωνίας για ακριβείς γραμμικές επιλογές. Η άλλη είναι η λειτουργία Poly Group που είναι ενσωματωμένη στο εργαλείο Pose.

Πως να

Εκχώρηση πλήκτρων πρόσβασης σε καρτέλες

Δωρεάν 3DCoatPrint

Γρήγορη ματιά σε δωρεάν 3DCoatPrint

Crash Intro to Free 3D Coat Print

Σχέδιο για αρχάριους Easy Light Saber σε δωρεάν 3D Coat εκτύπωση

3DCoatPrint: Πλοήγηση

3DCoatPrint: Υποστηρίζει

3DCPprint: Μενού RMB

3DCoatPrint: Αποφυγή τήξης στο κάτω μέρος (πόδι ελέφαντα)

3DCoatPrint: Αποτρέψτε το φαινόμενο της πλαστικής διαστολής

3DCoatPrint: Primitives

3DCoatPrint: Booleans

3DCoatPrint: Συμμετρία

3DCoatPrint: Cutoff Tool

3DCoatPrint: History State

3DCoatPrint: Δείγμα έργου

3DCoatPrint: Δημιουργία Mesh από την εικόνα

Sculpting Miniature to 3D Print σε 3D Coat – Part 1 – Sculpting

Sculpting Miniature to 3D Print in 3DCoat – Part 2 – 3D Printing

Toy Car 3D Coat Design to 3D Printing – Part 1 – Sculpting

Toy Car 3D Coat Design to 3D Printing – Part 2 – Printing