Koulutusopasteet

Kenraali

Yleiset työnkulut : Tämä videosarja kattaa joitain tyypillisiä 3DCoat työnkulkuja ja sitä, kuinka ne sisältävät sovelluksen eri työtiloja/työkalusarjoja.

3DCoat Yleiskatsaus : Tämä sarja ei missään nimessä ole kokoelma kaikesta 3DCoat; Tavoitteena on näyttää sinulle hyödyllisimmät ominaisuudet mahdollisimman nopeasti, mitä olisin halunnut oppiessani 3DCoat.
Tässä puhumme joistakin yleismaailmallisista perusasioista. Tavoitteena on perehdyttää perusasiat ja aloittaa juoksu. (Kirjoittaja David Schoneveld)

3D-mallin luominen videopeleille – Aihe: Fantasia-ase : Tässä opetusohjelmasarjassa opit luomaan 3D-mallin videopeleille. Tämä on pienen tutoriaalisarjan ensimmäinen osa. Tässä osassa näet kuinka luon konseptitaidetta Photoshopissa. Kirjailija: Christoph Werner

3DCoat – Suuri kuvanveistoohjelmisto 2D-taiteilijoille, jotka haluavat siirtyä 3D:hen : Yleiskatsaus upeasta kuvanveistoohjelmistosta ja yhdestä suosikkiohjelmistani.

The Gun : Sci-Fi-aseen täydellinen työnkulku, joka perustuu Mass Effectin M3 Predatoriin. Kirjailija: Kalten1979

Mallintaminen

3DCoat Low-Poly -mallinnus aloittelijoille #1. Modeling Room UI : Video esittelee 3DCoat 2022 -mallinnushuoneen aloittelijan oppaan. Modeling Room UI.

3DCoat Low-Poly -mallinnus aloittelijoille #2. Navigointi : Video esittelee 3DCoat 2022:n mallinnushuoneen aloittelijaoppaan. Navigointi.

3DCoat Low-Poly -mallinnus aloittelijoille #3. Primitiivit ja valinnat. Osa 1 : Video esittelee 3DCoat 2022 -mallinnushuoneen aloittelijan oppaan. Primitives and Selections. Osa 1.

3DCoat Low-Poly -mallinnus aloittelijoille #4. Primitiivit ja valinnat. Osa 2 : Video esittelee 3DCoat 2022 -mallinnushuoneen aloittelijan oppaan. Primitives and Selections. Osa 2.

Laivamallin luominen tyhjästä 3DCoat – Osa 1 : Tämä video aloittaa projektipohjaisen sarjan, jossa mallinnetaan vanhaa puista laivaa, alkaen kuvareferenssiasetuksista.

Laivamallin luominen tyhjästä 3DCoat. Osa 2 : Tämä on opetusvideon toinen osa historiallisen aluksen luomisesta pisteestä A paikkaan Z 3DCoat.

Laivamallin luominen tyhjästä 3DCoat. TimeLapse : Tämä on opetusvideon timelapse historiallisen aluksen luomisesta pisteestä A paikkaan Z 3DCoat.

Helikopterin mallintaminen 3DCoat 2021:ssä. Oppitunti : Tämä opetusvideo esittelee 3DCoat 2021:n mallinnusputkiston ja sen monipuolisen työkalusarjan 3D-mallien luomiseen alusta alkaen.

Pehmeä valinta : Tämä video esittelee 3DCoat 2022:n uutta Pehmeä valinta -ominaisuutta Retopo ja Modelling-työtiloihin.

Uusien mallinnustyökalujen esittely Pt.1 : Tämä video aloittaa yksinkertaisen esittelyn muutamista 3DCoat 2021:n uusista mallinnustyökaluista, joista osa on Curve-pohjaisia

Uusien mallinnustyökalujen esittely Pt.2 : Tämä video jatkaa sarjaa näyttämällä lyhyen esittelyn joistakin 3DCoat 2021:n uusista mallinnustyökaluista

Uusien mallinnustyökalujen demo Pt.3 : Tämä video jatkaa sarjaa, jossa esitellään joitain 3DCoat 2021:n uusia mallinnustyökaluja ja joitain parannuksia vanhoihin.

New Modeling Tools Demo Pt. 4: Tämä video jatkaa sarjaa ja näyttää joitain uusia mallinnustyökaluja 3DCoat 2021:ssä sekä muutamia vanhempia työkaluja, joista uudet käyttäjät haluavat oppia. Se esittelee Transform Tooliin sisäänrakennetun suulakepuristustoiminnon sekä työkalut verkon reikien sulkemiseen ja Vertices kohdistamiseen uuden “Align Vertices” -työkalun kanssa.

New Modeling Tools Demo Pt. 5: Tämä video jatkaa sarjaa ja esittelee joitain uusia mallinnustyökaluja (sekä muutamia vanhoja, mutta tärkeitä uusien käyttäjien löytämiä). Se kattaa Smart Extrude -työkalun käytön jalkojen luomiseen, Spine-työkalun hännän, Bevel-työkalun ja Live Smooth -ominaisuuden.

Uusien mallinnustyökalujen esittely, kohta 6: Tämä video päättää sarjan, jossa esitellään joitakin 3DCoat 2021:n uusia mallinnustyökaluja käyttämällä New Curves + Swept N Generator -verkkoa Rhino -mallin korville ja uudelle Bridge-työkalulle.

Maali

PBR Smart Materials : Tämä on vain lyhyt video, jonka tein, ja se näyttää joitain 3DCoatin uusia ja mahtavia PBR materiaaleja. Voit luoda kaikki uudet materiaalit tyhjästä, mutta sen mukana tulee joukko valmiita materiaaleja, ja niissä on monia toimintoja, joita voit muokata ja muuttaa sen ulkonäköä. (Kirjoittaja Phil Nolan)

PBR esikatseluasetukset

Painting : Tämä esittelee joitain yleisempiä maalaustyökaluja, joita voidaan käyttää samanlaisessa projektissa. Sitä ei ole tarkoitettu teksturointimaalaustekniikoiden opetusohjelmaksi.

Image Picker : Tämä video esittelee 3DCoat Image Picker -sovelluksen, jonka avulla käyttäjä voi ottaa näytteitä kuvan väritiedoista sekä toimia telakoitavana vertailukuvana.

Viitekuvien käyttö : Tämä video esittelee viitekuvien käyttöä. Joko kuvatasoina katseluportissa tai kuvanvalitsimen käyttö staattisena viitekuvana käyttöliittymässä.

Paint Mesh to Sculpt Mesh : Tämä video esittelee vaiheet, jotka tarvitaan Paint Meshin kopion lähettämiseen Sculpt Workspaceen (jossa siitä tulee Sculpt Mesh, joka voidaan vokseloida tai käyttää siihen dynaamista tessellaatiota) ja bake pienimuotoisia kuvanveistomuokkauksia takaisin Paint Meshiin uuden normal map kautta.

Maalaushuoneesta kuvanveistoon ja takaisin : Tämä video esittelee menetelmän, jolla mallisi voidaan siirtää….täysin syrjäytettynä (mikä tahansa työ, jonka olet ehkä jo tehnyt käyttämällä kuvapohjaista veistämistä)…maalaushuoneesta Voxel -huoneeseen. tee siellä joitain kuvanveistomuokkauksia.
bake sitten päivitetty displacement map , joka voidaan lisätä Paint Roomiin.

Alfa import : kuinka import pintakuvio käytettäväksi kerroksen läpinäkyvyystietona (Alpha-kanava) 3DCoat. On mahdotonta import alfa-tietoja suoraan 3D Coat , mutta näytä lyhyt kiertotapa sen tekemiseen.
Lisäksi selitä, kuinka joustavia alfa-tietoja maalataan ja miten Linked layer -toiminto auttaa tässä. Kirjailija: Christoph Werner

Ptex tekstuurien Baking verkkoon olemassa olevien UVs kanssa : kuinka bake tekstuurit Ptex UV-menetelmällä / Tekstuurit verkkoon, jossa on olemassa oleva UV kartta. Melko kätevää, jos haluat käyttää Ptex -muotoa 3DCoat “säilytysmuotona” korkearesoluutioisilla yksityiskohdillasi ja bake pienempiresoluutioisiksi tekstuureiksi tarpeen mukaan. Kirjailija: Javis Jones

Veistää

Multi-Resolution 3DCoat: Multi-Resolution mahdollistaa työskentelyn mallin kanssa useilla yksityiskohdilla ja säilyttää samalla yksityiskohdat sujuvasti korkealla tasolla. Muokkaa mallia millä tahansa yksityiskohtien tasolla. Kaikki muokkauksesi tallennetaan sujuvasti kaikilla tasoilla. Voit myös ottaa verkon mallinnushuoneesta ja käyttää sitä alimpana tasona. Kaikki korkeat tasot muuttuvat sujuvasti vastaavasti. 3DCoat Multi-Resolutionin ainutlaatuinen ominaisuus on, että alemman ja korkean tason verkkorakenne voi olla täysin erilainen.

Sarjakuvahahmon kuvanveisto, Elmer Fudd : Tämä on yksinkertainen ja hauska projekti-timelapse mallinnus-/veistoprosessista, jota voidaan käyttää tämän kaltaisen sarjakuvahahmon luomiseen. Sitä ei ole suunniteltu esittelyksi tai monimutkaiseksi koulutusvideoksi – vain välähdys työkaluista, joita voidaan käyttää samanlaajuisessa projektissa.

Perusasekonsepti : Kovan pinnan kuvanveisto aseella.

Damaged Pillar : Damaged Pillar opetusohjelmasarja. Kirjailija: Ignertia.

pilari ja viiniköynnökset : Nopea opetusohjelma, jossa näytetään pilarin mallintaminen ja yksityiskohtaisen tekstuurin lisääminen kuvien ja viiniköynnösten avulla. Tekijä: Psonic Games.

Maaston tekeminen .

Donitsi kermalla .

Laatoitettujen pintakuvioiden luominen : Tämä video esittelee yhden 3DCoat käyttäjien käytettävissä olevan menetelmän omien saumattomien laattatekstuurien luomiseksi.

Paksuuden lisääminen : Tämä video käsittelee paksuuden lisäämistä vokseliobjektiin 3DCoat ja miksi sen käyttö on niin tärkeää. Vokselit ovat luonteeltaan tilavia, eivätkä ne siksi voi toimia kunnolla yksipuolisten ja avoimien verkkojen kanssa. Siksi tarvitaan jonkin verran “paksuutta”, jotta se toimisi.
Se sopii ihanteellisesti kyseisen paksuuden levittämiseen isäntäsovelluksessa ennen tuontia, mutta jos se ei ole mahdollista, tämä on tapa lisätä se juuri ennen objektin vokselointia.

Suuontelon luominen : Tämä video esittelee tekniikan suuontelon veistämiseksi/mallintamiseksi hahmolle Sculpt-työtilassa.

Pikavinkki: Matala polygoniverkkotuonnin korjaaminen .

Kivenveisto ja teksturointi : Nopea opetusohjelma yksinkertaisen kallioobjektin kuvanveistosta, automaattisesta retopologiasta ja teksturoinnista. Tekijä: Psonic Games.

Kivisen lattian muotoileminen : Muokkaa yksinkertaista kivistä lattiaa tai seinää rakennussiveltimellä, raapimisharjalla ja yksinkertaisella pintakuviointilla. Tekijä: Psonic Games.

Anton Tenitskyilmeikäs kuvanveisto .

Tileable Sculpting Oldschool menetelmä raskaalle verkolle Anton Tenitsky puhuminen tapausten käytöstä helpottamaan kaakeloitavaa verkkoleivontaa.

Morph Target -kohteiden luominen: Tämä video kattaa päivitetyn prosessin, jolla luodaan Morph Targets tai Blend Shapes 3DCoat, jotta ne voidaan viedä suureen 3D-animaatiosovellukseen. Malli: Leigh Bamforth

UV

UV AutoMap -esittely: Luo vain UV karttasi automaattisesti yhdellä napsautuksella AutoMapin avulla!


Kitbashing

Kitbashing Primitives -työkalulla : Tämä video osoittaa kyvyn ottaa mikä tahansa malli Kitbashing Toolsetista ja käyttää sitä välittömästi vapaamuotoisena primitiivinä. Skaalaa ja muotoilee esinettä erittäin nopeasti lennossa.

Kitbashing Tools : Tämä video esittelee Kitbashing Tools -työkaluja 3D Coat, joka mahdollistaa Voxel Layer -sisällön tai tavallisten OBJ-muotoisten tiedostojen nopean ja tehokkaan tallennuksen tai noudon. 3DCoat luo pikkukuvat kullekin ja näyttää ne telakoitavassa lavassa, jotta niitä on helppo käyttää.

tallennin mallinnus : kirjoittanut Сергей Бакулин.

Speed Sculpt

Renkaat ja vanteet : Sándor Veres ‘Allexr’.

Miner Armour by Kurzor.

Olennon pään kuvanveisto Anton Tenitsky.

CBlock : kuvanveisto yhdistämistyökalulla ja Retopo -huone. Kirjailija: Hextor

FR Panssari

3DCOATober : Tämä Sándor Veresin “Allexr” videosarja näyttää kuukauden päivittäisiä veistoksia. Se on suoraan sanottuna poikkeuksellinen ja pakko nähdä.

Kypärä Timelapse : Karkea luonnos Fotis Tsantilasin scifi-kypärästä.

Sci-fi-paneeli : Sándor Veres ‘Allexr’.

Retopo

Retopo projekti : Tämä video aloittaa sarjan, joka kattaa useita alikomponentteja sisältävän puolikompleksisen Voxel -objektin retopologian.

Retopo Room Pt.2 : Tämä video jatkaa 3DCoat Retopology-työkalujen läpikäyntiä ja sisältää esittelyjä Strokes-työkalusta ja Auto-Retopon peruskäytöstä.

Retopo Room Pt3 UV Edit : Tämä video koskettaa joitain UV työkaluja Retopo huoneessa tämän läpikäynnin aikana.

Retopo Room Pt.4: AutoRetopo : Tämä video jatkaa Retopo työkalusarjan läpikäyntiä 3DCoat, mutta aloittaa uusien Auto-Retopo-parannusten syvemmän tutkimisen.

Retopo Room Pt.7: Manuaaliset Retopo työkalut : Tämä video kattaa joitain Manuaalisen uudelleentopologian työkaluja 3D Coat, kuten ADD/SPLIT-työkalun, POINTS & FACES -työkalun ja QUADS-työkalun.

Retopologiatyökalut: Retopo rentoutuminen : Tämä video kattaa erilaisia menetelmiä ja työkaluja uudelleentopologisoidun verkon kaikkien tai tiettyjen osien rentouttamiseen.

ORC Auto Retopology käyttäjän määrittämillä oppailla : Auto-Retopology-työkalujen yleinen esittely.

Rupikonnan retopo opetusohjelma : By Betweenlimits.

Retopologian perusteet : käsitteitä ja perustyökaluja, joiden avulla voit tehdä uudelleentopologian nopeasti. Animaatioon sopivan tuloksen antaminen Maxissa tai Maya. Kirjailija: ZenithII

Perusretopologia 3DCoat : Tällä oppitunnilla Ryan Ribot näyttää sinulle objektien uudelleentopologisoinnin perusteet 3DCoat. Tekijä: 3Dmotive.

Retopo monistaminen : Tämä video esittelee kaksi ensisijaista menetelmää retopo monistamiseen.

Gromit Retopology Time Lapse Prosessin aikaviive, jota käytettiin Gromit-mallin retopo . Kirjailija: BotchedTaco

Liitä muiden sovellusten kanssa

Blender Materials to 3DCoat PBR Smart Materials : Tämä on opetusohjelma, jossa näytän kuinka 3DCoat käytetään blender materiaaleja älykkäiden materiaalien lisäämiseen mallin eri osiin. Kirjailija: Jayanam

Blender PBR Shader for 3DCoat Smart -materiaalien opetusohjelma : Tässä 3DCoat PBR -materiaaleja käyttävän Blender opetusohjelmassa näytän kuinka export PBR kuvioita, kuten diffuusia, normaaleja karttoja, karheutta ja metallisuutta, ja käyttää sitä Blender PBR -varjostimessa. Kirjailija: Jayanam

Blender 3Dcoat PBR -opastus : Tässä opetusohjelmassa käsitellään kovapintaisen mallin luomista Blender ja sen teksturointia 3DCoat PBR -materiaaleilla. Kirjailija: Jayanam

Mixamo ja 3DcoatExternal Link : Tämä vuoden 2012 video esittelee Mixamon ja 3DCoat välistä työnkulkua.

Kova pinta

3Dcoat for Hardsurface Design Tämä on esittelyvideo 3DCoat kovien pintojen suunnitteluun. Tässä käsittelen perustyökaluja, joita käytän 3DCoat kovien pintamallien peittämiseen. Kirjailija GameDev The Pipeline

Retopo Room Pt.1 : Tämä video aloittaa tämän esittelyn Retopo vaiheen, joka sisältää esittelyn Kitbashing työkalusarjan käyttämisestä Model/Mesh-esiasetusten nopeaan avaamiseen ja käyttämiseen aloituspisteinä.

Vinkkejä kovan pinnan mallintamiseen : Vinkkejä kovan pinnan mallintamiseen 3D Coat Cutoff Tool-, VoxLayer-, Extrude- ja Transform-työkaluilla. Tekijä: Psonic Games.
Muokata

Työkaluvinkkejä

Voxel mallinnus: Viisteiden luominen

Moniresoluutio Voxel -veistolle

Vinkkejä mallinuken käyttöön

Pikavinkki: VoxHiden käyttäminen peittotyökaluna : Tämä video osoittaa, kuinka VoxHide-työkalua voidaan käyttää peittotyökaluna Freeze Brush-siveltimen sijasta, joka toimii vain pintatilassa.

3D- Brush luominen : Tämä video näyttää, kuinka voit ottaa mallin, joka sinulla on jo kiintolevylläsi, tai luoda sellaisen suoraan 3DCoat käytettäväksi 3D- Brush. kopioimalla objektia siveltimen vedolla.

Luonnos 3DCoat: Pt.1 Canvas Setup : Tämä video aloittaa lyhyen sarjan, jossa esitellään 3DCoatin luonnosteluominaisuudet ja ainutlaatuinen vetovoima piirustustyökaluna minkä tahansa taiteilijan valmisteilla.

Voxel kääntäminen Cutoff & Hide -työkalulla : Tämä video on nopea esittely 3DCoatin Voxel Workspacen leikkaus- ja piilotustyökalun käytöstä. Ensisijaisesti näyttää, kuinka valinta käännetään käyttämällä siihen liittyviä mutta vähän tunnettuja pikanäppäimiä.

2-akselinen widget

TransPose Tool Poly Groups : Tämä video esittelee muutamia uusia lisäyksiä Pose Tooliin 3DCoat 4.9:ssä. Yksi on kulman katkaisu tarkkoja lineaarisia valintoja varten. Toinen on Pose-työkaluun sisäänrakennettu Poly Group -toiminto.

Miten

Määritä pikanäppäimet välilehdille

Ilmainen 3DCoatPrint

Pikakatselu ilmaisessa 3DCoatPrint

Crash Intro ilmaiseen 3D Coat takkitulostukseen

Aloittelijan Easy Light Saber Design ilmaisella 3D Coat

3DCoatPrint: Navigointi

3DCoatPrint: Tukee

3DCPrint: RMB-valikko

3DCoatPrint: Estä pohjan sulaminen (norsunjalka).

3DCoatPrint: Estää muovin laajenemisen

3DCoatPrint: Primitiivit

3DCoatPrint: Booleans

3DCoatPrint: Symmetry

3DCoatPrint: Leikkaustyökalu

3DCoatPrint: Historiatila

3DCoatPrint: Esimerkkiprojekti

3DCoatPrint: Luo verkko kuvasta

Miniatyyrin kuvanveisto 3D-tulosteeksi 3D Coat – Osa 1 – Veistos

Miniatyyrin muokkaaminen 3D-tulostukseen 3DCoat – Osa 2 – 3D-tulostus

Leluauton 3D Coat suunnittelu 3D-tulostukseen – Osa 1 – Veistos

Leluauton 3D Coat suunnittelu 3D-tulostukseen – Osa 2 – Tulostus